Let's know blogging strategy


#1

Here many bloggers are there. So let’s discuss about our own blogging strategy.
What is your blogging strategy?

  1. How many posts do you publish in a week/month?
  2. How frequently do you update your posts?
  3. How long do you spend for keyword research ?
  4. What tools do you prefer to use for keyword results?
  5. How many posts are ranking in number one written by you?
  6. How many posts from your blog are in first page?
  7. How many blogs do you run?
  8. How long have you been blogging?

If you want you can share.

Thanks and regards
Wasim


#2

Because nobody answered, so, I will answer, even though I don’t have a running blog :stuck_out_tongue:

  1. How many posts do you publish in a week/month?
    Answer: 0 posts

  2. How frequently do you update your posts?
    Answer: Like I said, I don’t post, so there are no updates as well, easy!

  3. How long do you spend for keyword research?
    Answer: Like 2 hours… but on youtube…

  4. What tools do you prefer to use for keyword results?
    Answer: Don’t know about keywords… but Hammer is my favorite

  5. How many posts are ranking in number one written by you?
    Answer: I wish…

  6. How many posts from your blog are in first page?
    Answer: Earlier it used to be negative, but I managed to make it 0

  7. How many blogs do you run?
    Answer: Currently none :frowning:

  8. How long have you been blogging?
    Answer: This one is honest… for about 6 years

  9. When did I quit?
    Answer: 2016. Because of bad team

I just did bro!

Have a nice day!